AMARAN KERAS!!!!!!

Segala hasil ciptaan puisi saya diharapkan agar dapat memartabatkan semula seni warisan bangsa khususnya dalam seni berpantun dan bersajak....mudah-mudahan :)

Akhir sekali...Hakcipta adalah terpelihara... tidak boleh disalin semula sebahagian mahupun keseluruhan ataupun di'copy paste' :)

Monday, 1 August 2011

1st GA dari Asiah

Klik banner untuk sertai.

Ikut Step Ni eh:
1.  Follow Blog Asiah dan Asiah II
2.       Buat simple entry pasal GA ni,, (masukkan skali banner contest ni )
3.       Ikot la kalo nak tag kawan2 ke tak(bukan pakasaan ye)
4.       Add Asiah kat Facebook.(Boleh Klik kat tepi ni je)
5.       Tunggu Asiah accept request
6.       Asiah akan tag unutk satu gambar ni(Korang kena like eh..)
7.       Then letak entry korang kat sini eh.. Tamat 28 August 2011

ID FB: NIDA MUHAMMADON

Tag; 
Fieda
Nanakimie
Intan Berlian
Cempaka Kuning

2 comments:

asiah_najihah said...

thanks join sis..(^_^)

asiah_najihah said...

http://jieha89.blogspot.com/2011/08/pengumuman-untuk-1st-ga-dari-asiah.html

My Blog List