AMARAN KERAS!!!!!!

Segala hasil ciptaan puisi saya diharapkan agar dapat memartabatkan semula seni warisan bangsa khususnya dalam seni berpantun dan bersajak....mudah-mudahan :)

Akhir sekali...Hakcipta adalah terpelihara... tidak boleh disalin semula sebahagian mahupun keseluruhan ataupun di'copy paste' :)

Friday, 12 August 2011

#3 GIVEAWAY SIMPLE : DOMO ITU MILIKKU

Klik banner untuk sertai.

Syarat-syaratnya adalah tersangat simple:


1. Copy gambar Domo kat atas tu dan paste kat entry korang serta link kan ke post ini.


2. Salin tajuk ni,"#3 GIVEAWAY SIMPLE : DOMO ITU MILIKKU"


3. Settle syarat 1 dan 2, paste link korang kat ruangan komen kat bawah.

1 comment:

NasZ said...

thanx sudi join..

keputusan dah keluar. ce check KEPUTUSAN #3 GIVEAWAY SIMPLE : DOMO ITU MILIKKU

My Blog List