AMARAN KERAS!!!!!!

Segala hasil ciptaan puisi saya diharapkan agar dapat memartabatkan semula seni warisan bangsa khususnya dalam seni berpantun dan bersajak....mudah-mudahan :)

Akhir sekali...Hakcipta adalah terpelihara... tidak boleh disalin semula sebahagian mahupun keseluruhan ataupun di'copy paste' :)

Wednesday, 17 August 2011

GA duit raya dari niera

Klik banner untuk sertai.




Ayuh semua rakan dan taulan
Memeriahkan bersama lagi pertandingan
Pasti Niera gembira sakan
Melihat ramai yang sertai pertandingan
Disamping itu boleh juga berkenalan
Berkongsi pendapat dan juga pandangan.


Niera nama gerangannya
aisyah humaira' pula pada blognya
19 tahun kini usianya
di USIM tempat belajarnya
"pink" warna kegemarannya
"single & not available" pula statusnya.





1)follow blog niera yg x seberapa ni (sbb sng nk tw perkembangan niera)
2)LIKE FB fanpage niera yg baru berusia beberapa hari -,-
3)letak banner & link kan banner kat atas tu pada entry korang(walaupon banner 2 x cantik)
4)tajuk entry : GA duit raya dari niera
5)dah join,tinggalkan link kat kotak komen entry niera ni
6)nyatakan 1 pendapat tntang blog AISYAH HUMAIRA'  :)
7)tag kepada sorang rakan atau lebih & pastikan si dia tahu(x nk tulis "sy tag kepada semua followers" sbb tu kata2 org malas)






pemenang pertama topup RM 20
pemenang kedua topup RM15
pemenang ketiga topup RM10
pemenang keempat topup RM5






Sekian sahaja dari Kak Nida
Teruskan berjuang mencapai cecita
Moga segala impian menjadi nyata
Usaha dan doa perlu diiring sentiasa
Restu keluarga dipohon juga
Moga menjadi mujahadah yang berjaya
Insya Allah.

Tag:

1 comment:

niera said...

gud luck kak :)

My Blog List