AMARAN KERAS!!!!!!

Segala hasil ciptaan puisi saya diharapkan agar dapat memartabatkan semula seni warisan bangsa khususnya dalam seni berpantun dan bersajak....mudah-mudahan :)

Akhir sekali...Hakcipta adalah terpelihara... tidak boleh disalin semula sebahagian mahupun keseluruhan ataupun di'copy paste' :)

Wednesday, 17 August 2011

Happy Giveaway by Si Budak Kurus

Klik banner untuk sertai.

1. Buat entry yang simple, WAJIB letak tajuk Happy Giveaway by Si Budak Kurus

2. Letak banner ni dalam entry korang dan linkkan banner ini ke entry ini. TAK PERLU letak di sidebar.

3. Like FanPage di bawah (boleh copy saja) 

p/s : sebab semua ada Facebook kan?*tipu kalau takde* senang korang tengok update dan korang nak hadiah dari diorang kenalah kenal diorang.

4.TAK WAJIB FOLLOW blog ini atau sponsor sebab kami bukan kejar follower, hati kena ikhlas yer.. Kalau korang follow pun, advantage dia dapat update dari kami. Bukan dapat bodek pun *hehehe*


5. Dah siap boleh tinggalkan LINK DI KOTAK KOMEN ENTRI INI / FANPAGE Si Budak Kurus atau Ninie Azriena's diary .BUKAN di PAGE LAIN. shoutbox atau entri lain yer. 

6. Pemenang akan dipilih oleh random generator.
TARIKH TUTUP : 30 AUGUST 12.00 a.m

Tag:
Fieda
Anim
Azatiesayang
Kak Fa10
Fiq'Ra



1 comment:

SiBudakKurus said...

thanks!penyertaan diterima!

My Blog List