AMARAN KERAS!!!!!!

Segala hasil ciptaan puisi saya diharapkan agar dapat memartabatkan semula seni warisan bangsa khususnya dalam seni berpantun dan bersajak....mudah-mudahan :)

Akhir sekali...Hakcipta adalah terpelihara... tidak boleh disalin semula sebahagian mahupun keseluruhan ataupun di'copy paste' :)

Monday 29 August 2011

Moga pintu taubat masih terbuka

Aku copy paste tulisan dari blog Innanie untuk perkongsian bersama.Baiklah, padi pagi yang mulia ni, aku nak mintak tolong pada korang semua untuk membantu beberapa NGO bagi menandatangani satu petition tindakan undang-undang ke atas Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara yang telah diketahui menghina Islam pada tahap kronik. Selama ni dia penakut... tak tunjuk muka, tapi hasil daripada siasatan beberapa NGO, pendedahan eksklusif telah dilakukan. Namanya ialah Adlin Bt. Abd Jalil. Kalau nak baca cerita penuh, korang boleh baca ENTRY DARI SINI. 
Sekarang ni dah ada 2103 tanda tangan dan aku harap korang boleh sumbangkan tandatangan korang untuk menyokong perkara ni. Kerana makcik tak sekolah ni bukan sekadar terpesong malahan dia cuba memesongkan orang lain juga. Si Murtad macam ni memang perlu di bunuh!!! Jika sebelum ni kecoh kata Gaysec tersalah aim kepada Arlene Tan, tapi korang bacalah kisah penyiasatan mereka yang full dan eksklusif  diTUBE LAWAK. Semuanya ada di situ. Aku harap kes ni dapat selesai dengan cepat sebab budak ni mengancam umat Islam. 

Jadi 

SOKONGLAH MEREKA DENGAN MENANDATANGANI PETITION TINDAKAN UNDANG-UNDANGNo comments:

My Blog List