AMARAN KERAS!!!!!!

Segala hasil ciptaan puisi saya diharapkan agar dapat memartabatkan semula seni warisan bangsa khususnya dalam seni berpantun dan bersajak....mudah-mudahan :)

Akhir sekali...Hakcipta adalah terpelihara... tidak boleh disalin semula sebahagian mahupun keseluruhan ataupun di'copy paste' :)

Wednesday, 7 September 2011

1st GA dari Cik Kiah Ronggeng

Klik banner untuk sertai.

Ayuh semua rakan dan taulan
Memeriahkan bersama lagi pertandingan
Syaratnya mudah tidak membebankan
Moga diriku beroleh kemenangan..:)


1) follow blog cik kiah yang tak seberapa ni, untuk tahu update about GA ni
2) mcm biasa, buat 1 entry bertajuk 
"1st GA dari Cik Kiah Ronggeng "
3)copy banner GA ni dan link kan terus ke entry ni 
4)tinggalkan link korang kat dalam kotak komen entry ni . . 
(lain 2x entry tak dilayan)
5) last, TAG kepada 3 orang (make sure dia tahu dia di TAG)

hadiah nya :
cabutan pertama


shawl 2 tones 

cabutan kedua 


shawl belang orange plus red 

cabutan ketiga


brooch bunga cotton 
(1st bisnes cik kiah HIL'S COLLECTION :D)

tarikh tutup GA ni lama lagi :
7.9.2011 until 4.10.2011 
tepat pukul 12:00 a.m



Tag:

2 comments:

syieda_joy said...

semoga berjaya akk..syieda pun joint..hihihi ^_^

cik kiah ronggeng said...

thanks for joining ^^
good luck okay ^^

My Blog List