AMARAN KERAS!!!!!!

Segala hasil ciptaan puisi saya diharapkan agar dapat memartabatkan semula seni warisan bangsa khususnya dalam seni berpantun dan bersajak....mudah-mudahan :)

Akhir sekali...Hakcipta adalah terpelihara... tidak boleh disalin semula sebahagian mahupun keseluruhan ataupun di'copy paste' :)

Wednesday 28 September 2011

" Fakta-Fakta Menarik Tentang Lelaki "

Sedang berblogwalking, tiba-tiba terbaca tentang info ini... jom kita berkongsi bersama..

(sumber dari sini)1. Lelaki sebenarnya tak melihat pada perempuan yang muka cantik. sebaliknya diorang lebih tertarik pada perempuan yang kemas dan beketrampilan. *perempuan yang kurang cantik di luar sana tak usah risau, pergi bershoping dan tonjolkan kekemasan diri anda. pasti meletop di hadapan mata lelaki selepas ni!*
2. Lelaki sangat suka flirts. itu lumrah alam. if perempuan tak boleh nak terima pergi jadi lesbo ok! *sama-sama tak flirt la*
3. Lelaki boleh suka pada perempuan dalam seminit dan boleh jugak tak suka pada perempuan itu seminit kemudian. pernah terjadi macam itu?
4. Lelaki mungkin akan flirting around seharian suntuk. tapi sebelum tidur dia pasti akan berfikir tentang perempuan yang paling dia sayangi. sampai terbawa ke dalam mimpi. percaya la.
5. Lelaki boleh gila bila terkene panahan senyum sang perempuan.
6. Sila jangan cerita pasal ex-boyfriend. Lelaki amat pantang!
7. Bila kaum perempuan memberi message 'you know what?!! ermm. never mind'. akan membuatkan sang lelaki ini berfikiran jauh menyimpang dari apa sebenarnya yang sang perempuan ingin sampaikan.
8. Lelaki benci Gay.
9. Lelaki suka perempuan yang pandai memasak.
10. Lelaki hanya ada satu nafsu. perempuan ada 9. maksudnya?

Aku nak tambah ayat yang kesepuluh tu... maksudnya, perempuan banyak nafsu iaitu:

1. Shopping
2. Shopping
3. Shopping

dan seterusnya shopping juga...hahahahaha

No comments:

My Blog List