AMARAN KERAS!!!!!!

Segala hasil ciptaan puisi saya diharapkan agar dapat memartabatkan semula seni warisan bangsa khususnya dalam seni berpantun dan bersajak....mudah-mudahan :)

Akhir sekali...Hakcipta adalah terpelihara... tidak boleh disalin semula sebahagian mahupun keseluruhan ataupun di'copy paste' :)

Thursday, 27 October 2011

Entry Special: LSO contest

Klik sini untuk sertai.
Ayuh semua rakan dan taulan
Memeriahkan bersama lagi pertandingan
Syaratnya mudah tidak membebankan
Moga diriku beroleh kemenangan..:)


PERATURAN
  1. Buat satu entry buh tajuk kat atas
  2. Isi entry die just letak gambar anda/anak anda/bf or gf anda/suami or isteri anda (hadiah akan diberi kepada tuan milik gambar)
  3. Gambar ape?senang je letak gambar yang paling cun/lawa/cute/bergaya/cool
  4. Lepas tu inform la kat ruang komen entry ni (bagi link tau)
CARA PENGADILAN


  • Naru akan letak gambar korang kat Fan page LSO bagi orang vote or komen (harap kawan-kawan x kisah la ye Naru nak amik gmbr korang letak kat page)

  • Tak banyak LIKE  tak semestinya tak boleh menang

  • Gambar kalau boleh tak mo edit ek nak ala2 Natural Beauty gitu

  • LSO ade 4 admin so hadiah dan pemenang kami berempat la bincang same-same..hehe


  • HADIAH 


  • Shhh rahsia hehe

  • Hadiah akan bagi mengikut kesesuaian owner gambar tersebut

  • Hadiah sume yang ade kat dalam LSO sahaja



  • GAMBAR YANG DIPERTARUHKAN


    Gambar diriku yang bergaya ala-ala Robin Hood kononnya.
    Tag:






    2 comments:

    narumi sakura said...

    wah stail abis la gud luck akak..ni link tuk akak

    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=180752842010218&set=a.178226165596219.47242.101569019928601&type=3&theater

    IntaNBerliaN said...

    TAHNIAH http://narumiaida.blogspot.com/2011/12/pemenang-pertandingan-lso-d.html

    My Blog List