AMARAN KERAS!!!!!!

Segala hasil ciptaan puisi saya diharapkan agar dapat memartabatkan semula seni warisan bangsa khususnya dalam seni berpantun dan bersajak....mudah-mudahan :)

Akhir sekali...Hakcipta adalah terpelihara... tidak boleh disalin semula sebahagian mahupun keseluruhan ataupun di'copy paste' :)

Tuesday, 15 November 2011

Alhamdulillah Rezeki Buat Bonda dan Diriku.....:)

Syukur niatku termakbul.. rezeki buat emak kerana hadiah ini adalah buatnya... nak tahu hadiahnya apa.. klik sini.


And the winner is....


Dan pemenang yang aku rasa memang bertuah gaban untuk menerima Coach saiz 5 ni adalah...


Yand dipunyai oleh someone yang aku panggil Kak Nida.

Congratulations sis!


Erna, terima kasih bebanyak yang tidak terhingga banyaknya... akak sangat terharu dan bersyukur kerana doa akak dimakbulkan olehNYA. Terima kasih kerana memilih entri Kak Nida sebagai pemenang... 

Seterusnya kemenangan yang baru diterima... jeng jeng jeng..
Klik sini.

pemenang myterious g.a blog miss kinah & miss piqah :)


so, dengan lafaz bismillah .. aku dengan ini mengumumkan 5 pemenang pertama yang telah berjaya untuk mendapat hadiah best  ialah Alhamdulillah, aku yang bernombor 37. Syukur, rezeki dari Allah. Buat Piqah dan Kinah, terima kasih tidak terhingga kerana buat petang akak ni ceria...hehe. Teruja sesangat ni...

Akhir sekali buat Erna, Piqah dan Kinah.. Kak Nida doakan agar kalian terus dilimpahkan rezeki oleh Allah, dipermudahkan segala urusan dan berjaya dalam apa jua lapangan.. Ameeeeeeeennnnnn. Terima kasih sekali lagi.

1 comment:

erna syazwana said...

thanks kak nida.huhu..

My Blog List