AMARAN KERAS!!!!!!

Segala hasil ciptaan puisi saya diharapkan agar dapat memartabatkan semula seni warisan bangsa khususnya dalam seni berpantun dan bersajak....mudah-mudahan :)

Akhir sekali...Hakcipta adalah terpelihara... tidak boleh disalin semula sebahagian mahupun keseluruhan ataupun di'copy paste' :)

Monday, 21 November 2011

Contest Klik Dan Like Fan Page

Klik banner untuk sertai.
Ayuh semua rakan dan taulan
Memeriahkan bersama lagi pertandingan
Syaratnya mudah tidak membebankan
Moga diriku beroleh kemenangan..:)

PERATURAN 

1. Buat Tajuk Entry Korang Contest Klik Dan Like Fan Page
2. Copy banner kat atas tu lepas tu backlink ke sini semula atau korang copy je code yang diberi tu ok.
3. Klik Amira & Follow blog Photography Blog
4. Tag kan 3 orang kawan korang dan pastikan dorang tahu untuk memeriahkan contest nad buat ni.^_*

HADIAH

Hadiah :

untuk seorang pemenang :: Top up bernilai RM30
untuk seorang pemenang :: Top up bernilai RM20
untuk seorang pemenang :: Top up bernilai RM10 
untuk seorang pemenang :: Top up bernilai RM5
untuk 4 orang pemenang :: Top up bernilai RM5 dari INNOVATOR
5 orang :: Free iklan di blog nad selama 2 bulan
5 orang :: Free iklan di blog nad selama 1 bulan
3 orang  :: Free iklan di entry nad seminggu sekali pada hari Ahad selama sebulan
3 orang :: Review Blog 2 Kali 1 Bulan pada setiap Sabtu minggu pertama dan Ahad minggu kedua






1 comment:

Miss Nadya said...

Salam n thanks sudi join contest dari nad ni..wish u gud luck..nad ada update nama peserta dan ada sponsor baru..jom tengok ye..

new entry ::
Senarai Nama Peserta
Senarai Hadiah Untuk Pemenang
Duit Says.My Dah masuk..
Randy Pangalila Follow Miss Nadya

My Blog List