AMARAN KERAS!!!!!!

Segala hasil ciptaan puisi saya diharapkan agar dapat memartabatkan semula seni warisan bangsa khususnya dalam seni berpantun dan bersajak....mudah-mudahan :)

Akhir sekali...Hakcipta adalah terpelihara... tidak boleh disalin semula sebahagian mahupun keseluruhan ataupun di'copy paste' :)

Tuesday, 8 November 2011

Contest Manja : Lovely Couple

Mizs Azney
Klik banner untuk sertai.

Ayuh semua rakan dan taulan
Memeriahkan bersama lagi pertandingan
Syaratnya mudah tidak membebankan
Moga diriku beroleh kemenangan..:)


PERATURAN
1) Wajib Follow Blog Manja

2) Wajib Like fanpage manja yang nieyh dan  nieyh

3) Wajib tengok , sini , sini ,sini ,sini dan sini (tengok jer.. kalau nak daftar klik sini)

4) Buat entry tajuk "Contest Manja : Lovely Couple"
5) Korank letak satu pix korank bersama couple korank. . yang masih single? jangan risau. . korank letak je pix korank dengan someone special tak kire lha ayah ke,mak ke,abang or kakak pon boleyh. . tapi kena lha berlainan jantina nan korank. .
6) Edit Sangat2 digalakkan (bonus mark)
7) Letak header manja dalam entry korank sebagai banner
8) Tag 5 orang kawan korank dan pastikan mereka tahu!!
9) Tarikh tutup : 6 Disember 2011 (manja abezz spm) 

HADIAH
tempat pertama :
header transparent
topup rm10
doodle wajah korank

tempat kedua :

topup rm5
doodle wajah korank

tempat ketiga:

doodle wajah korank
saguhati :
 akan dibuat list blogger sampai 12/12/2011
UPDATE : CONTEST TERBATAL JIKA KURANG DARI 35 YANG 



Lovely couple antara aku bersama si dia yang bernama suami.

Ya Allah Ya Tuhanku,
Kau panjangkanlah jodoh kami, 

panjangkanlah umur kami dalam beribadat kepadamu,
Bahagiakanlah kami hingga ke akhir hayat,
Kau limpahkanlah rezeki yang halal buat kami, 
Jauhkanlah kami dari segala apa yang boleh memisahkan,

Juga kau jauhkanlah kami dari segala bala dalam pada kami melayari rumahtangga ini,
Kurniakanlah kami anak-anak yang soleh dan solehah.
Tabahkan dan kuatkanlah hati dan diri kami menempuh segala ujian dan dugaan dari-Mu Ya Allah. 
Amin Ya Rabbal Alamin.........



4 comments:

Misz Azney said...

wwwaaahhh. . comel3. . tak puas ase tengok pix nieyh. . gud luck dear n thx coz sudi join

Misz Azney said...

salam. . .awk pemenang contest lovely couple. . .sila tengok entry ini http://daxmanje94.blogspot.com/2011/12/pemenang-contest-lovely-couple.html dan tuntut hadiah anda.. sekian

Misz Azney said...
This comment has been removed by the author.
Misz Azney said...

cube tgok link ni http://daxmanje94.blogspot.com/2011/12/manja-minta-maaf.html

My Blog List