AMARAN KERAS!!!!!!

Segala hasil ciptaan puisi saya diharapkan agar dapat memartabatkan semula seni warisan bangsa khususnya dalam seni berpantun dan bersajak....mudah-mudahan :)

Akhir sekali...Hakcipta adalah terpelihara... tidak boleh disalin semula sebahagian mahupun keseluruhan ataupun di'copy paste' :)

Saturday, 26 November 2011

Giveaway From Korea & Sydney

Klik banner untuk sertai.
Ayuh semua rakan dan taulan
Memeriahkan bersama lagi pertandingan
Syaratnya mudah tidak membebankan
Moga diriku beroleh kemenangan..:)


Syarat-syarat giveaway;
1. Buat satu entri dengan tajuk di atas, letak banner comel tu & link-kan ke entri ini.
2. Kalau nak tag kawan, anda sangat dialu-alukan untuk berbuat demikian. Kalau tak nak pun takpe, tak tolak markah pun. (:
3. Kalau korang nak follow blog ini, dipersilakan. Kalau tak nak follow pun takpe, still tak tolak markah (:
4. Hantar link ke entri anda di ruangan komen entri ini sebelum 25 Disember 2011, jam 2:00 petang.


Doa Buat Syaza.

Kak Nida@Cikgu Nida doakan semoga Syaza mendapat keputusan yang cemerlang dalam SPM. Berjaya dalam kehidupan dan moga tercapai segala impian... Insya Allah. Paling penting usaha dan doa perlulah berkekalan, dan ingatlah setiap apa yang berlaku akan ada hikmah disebalik kejadian..


Tag:


2 comments:

myu said...

Salam perkenalan :) Myu singgah dari GA yang sama ;)

syaza nazura. said...

Sorry lambat singgah sini. Thank you sebab join GA nazu :) All the best dear <3

My Blog List