AMARAN KERAS!!!!!!

Segala hasil ciptaan puisi saya diharapkan agar dapat memartabatkan semula seni warisan bangsa khususnya dalam seni berpantun dan bersajak....mudah-mudahan :)

Akhir sekali...Hakcipta adalah terpelihara... tidak boleh disalin semula sebahagian mahupun keseluruhan ataupun di'copy paste' :)

Tuesday, 8 November 2011

Mega Giveaway by CikNad dan SyieraSalleh

Klik banner untuk sertai.
dan http://lovelysyierasalleh.blogspot.com/

Ayuh semua rakan dan taulan
Memeriahkan bersama lagi pertandingan
Syaratnya mudah tidak membebankan
Moga diriku beroleh kemenangan..:)

Macam mana nak join?
  1. Buat satu entry mengenai Mega Giveaway by CikNad dan SyieraSalleh
  2. Tempek banner di post anda. 
  3. Letak gambar paling cantik korang ada. digalakkan edit. kami suka yang cantik2.
  4. Follow lah blog CikNad dan Syira Salleh untuk memudahkan kerja kitorang nanti...tapi kalau korang tanak follow pun tak pe...tak de paksaan ye.. 
  5. Tag dua orang rakan anda. Pastikan mereka tahu ye!
  6. Letakkan link entry korang kat post ni ye :)


Inilah gambar tercantik ku beri
Diambil pula oleh cik suami
Posing menarik pelbagai aksi
Senyuman ikhlas dari sanubari.
Sekian sahaja entriku ini
Moga gambar menawan juri
Hadiah menarik idaman hati
Moga berjaya daku miliki...
ameeeen

Tag:

2 comments:

SyiraSara said...

wahhh!! thanks for join us.

gudluck sis!

ada can nih..hihi..:)

Nida said...

ameeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnn

My Blog List