AMARAN KERAS!!!!!!

Segala hasil ciptaan puisi saya diharapkan agar dapat memartabatkan semula seni warisan bangsa khususnya dalam seni berpantun dan bersajak....mudah-mudahan :)

Akhir sekali...Hakcipta adalah terpelihara... tidak boleh disalin semula sebahagian mahupun keseluruhan ataupun di'copy paste' :)

Thursday, 1 December 2011

Contest : Saya Sayang...


Klik banner untuk sertai.
dan http://wanyyminho.blogspot.com/
Ayuh semua rakan dan taulan
Memeriahkan bersama lagi pertandingan
Syaratnya mudah tidak membebankan
Moga diriku beroleh kemenangan..:)


Rules : 
  • Follow Blog Wany and Yana / Tak paksa , tapi senang untuk korang tahu entry2 yg terbaru tentang contest ini.
  • Like Ini dan Ini / MESTI , untuk support penganjur.
  • Buat satu entry bertajuk " Contest : Saya Sayang... " dan letakkan gambar korang bersama orang/barang/etc yang korang sayang / takde gambar korang pon takpe n listkan 5 kenapa korang sayang orang/barang/etc tu oke :)
  • Tarikh tutup akan diberitahu selepas peserta lebih daripada 20 orang oke :) 
  • Tag seorang pun takpe :)
  • Letakkan banner contest ni di sidebar korang . Terima Kasih





♥♥♥Inilah gambar aku bersama insan yang ku sayang.. suami tercinta.♥♥♥

Ucapan yang bernama puisi ini ku coretkan khas buatmu yang bernama suami, moga ianya dapat dihayati setiap bait madah yang tercipta tulus dari hati isterimu ini...



Sekian sahaja entriku persembahkan
Lima sebab telah dinyatakan
Moga Kak Nida beroleh kemenangan
Gambar ku sertakan madah ku nukilkan.


2 comments:

Yana AmaneenA said...

Thanks for joining kak . Woww . Insyaallah menang . Ayat-ayat akak menyentuh jiwa setiap orang yang membacanya

Nida said...

sama-sama... ameeeeeennn.. mudah-mudahan..:)

My Blog List