AMARAN KERAS!!!!!!

Segala hasil ciptaan puisi saya diharapkan agar dapat memartabatkan semula seni warisan bangsa khususnya dalam seni berpantun dan bersajak....mudah-mudahan :)

Akhir sekali...Hakcipta adalah terpelihara... tidak boleh disalin semula sebahagian mahupun keseluruhan ataupun di'copy paste' :)

Sunday, 15 January 2012

Jom Shopping Dengan JCS

Macam-macam ada... rambang mata memilihnya. Pelbagai bentuk pelbagai pilihan, kalau tak percaya silalah ke sana..:)  
Kalau nak lihat apa yang ada
Beberapa contoh buat semua
Lihatlah sahaja di depan mata
Pasti buat semua tergoda 
Lagipun harga buat semua teruja
Kepuasan pelanggan itu yang utama.

 



 

 
 

 

 

 

Andai anda sudah tergoda
Apalagi ayuh hubunginya
Zaman sekarang senang sahaja
Pelbagai pilihan pelbagai cara
Melalui FB dan email juga
Insya Allah JCS berlapang dada
Melayan pelanggan dengan hati terbuka
Kepuasan pelanggan itulah keutamaannya
Bisnes maju rakan pun bertambah adanya
Apalagi ditunggu bertindaklah segera..

5 comments:

Nisa Greennnpanda said...

tag kak nida~
http://greennnpanda88contest.blogspot.com/2011/12/giveaway-1st-cik-violet.html

ifazcollection said...

tahniah. Anda berjaya memenangi GA ifazcollection. Sila beri nama penuh, Alamat dan no telefon untuk urusan pengeposan.

keputusan GA.

http://ifazcollection.blogspot.com/p/bersedia-untuk-dipos-kepada-yang.html

tq

xmbmrx said...

Kalau sudi, join lah :>
http://xmbmrx.blogspot.com/2011/12/first-giveaway-by-wm-erlysa-athirah.html

Zefa NorAsmara said...

Salam Nida.. sekali imbas nampak link blog nida di geylang GA masa singgah blog bicara ibu.. Tahniah.. :D

Eyda Syahida said...

salam kak nida, mintak details untuk contest eyda n achie aritu boleh? macehh :")

send kat sini. http://www.facebook.com/eyda.syahida

My Blog List