AMARAN KERAS!!!!!!

Segala hasil ciptaan puisi saya diharapkan agar dapat memartabatkan semula seni warisan bangsa khususnya dalam seni berpantun dan bersajak....mudah-mudahan :)

Akhir sekali...Hakcipta adalah terpelihara... tidak boleh disalin semula sebahagian mahupun keseluruhan ataupun di'copy paste' :)

Thursday, 22 December 2011

Year End Giveaway 2011 SIAPA SAYA???

Klik banner untuk sertai.

Ayuh semua rakan dan taulan
Memeriahkan bersama lagi pertandingan
Syaratnya mudah tidak membebankan
Moga diriku beroleh kemenangan..:)

PERATURAN
1. buat entry pasal GA ni..
2. tepek banner GA sebagai kepala entry...
3. teka potret siapakah ini...
4. jawablah dengan sekreatif mungkin kerana anda mungkin menjadi pemenang pilihan...
5. follow tak diwajibkan tapi tag minimum seorg blogger...


JAWAPAN
NEELOFA 
(atau nama penuhnya Noor Neelofa Mohd Noor)

Nak tahu kenapa jawapan ini ku pilih..
v
v
v
v
v
"artis ini seorang gadis muda yg ala gedik2 manja... baru nk meningkat naik... sangat jelita... menjadi pujaan lelaki dewasa ini... di awal kemunculannya selalu pertaruhkan pose2 seksi dan seksa... pakaian tak cukup kain... pose tepi kolam renang... haha~~"
v
v
v
v


dan yang buatkan aku yakin seratus peratus, sebab gambarnya sama seperti ini...

v
v
v
Amacam sama sebijik sebentuk kannnnn... :)
Siap dengan tahi lalat pun sama..hehe. Jom kita lihat lagi dan lagi......



(penat tau daku meng"google" nak cari gambar yang sama macam ni..)



Bunga di sana jangan dipetik
Takut nanti terkena duri
Neelofa gadis yang cantik
Dari Kelantan asalnya diri.


Nelayan di pantai membawa joran
Pergi memancing bersama anaknya
Februari 1989 tahun kelahiran
Berdarah campuran manis wajahnya.


Pergi ke kota oleh si nyonya
Sambil membawa bakul di bahunya
Juara Dewi Remaja pencapaian dirinya
Pelbagai cerita telah dilakonkan olehnya.


Merah sungguh si buah saga
Menjadi permainan si anak dara
Selain berlakon mengacara pun juga
Pelbagai kebolehan bakat dimiliki Neelofa.

Neelofa, Heroin Azura 2011 Yang Terbaru




Gambar-gambar Terbaik Neelofa





TAG:

3 comments:

Azmie said...

menggoole katanyer... haha~~ anyway thanks sbb join...nantikan keputusan awal Januari 2011 nanti yer... =)

Nida said...

Demi Allah memang Kak Nida pergi search kat google then tekan image. Tak tiru sesiapa pun tau...

Azmie said...

hihi~~ ada 6 entry yang saya rasa sangat kreatif termasuk entry akak... pening nk pilih... anyway gud luck ok...

My Blog List