AMARAN KERAS!!!!!!

Segala hasil ciptaan puisi saya diharapkan agar dapat memartabatkan semula seni warisan bangsa khususnya dalam seni berpantun dan bersajak....mudah-mudahan :)

Akhir sekali...Hakcipta adalah terpelihara... tidak boleh disalin semula sebahagian mahupun keseluruhan ataupun di'copy paste' :)

Tuesday 31 January 2012

Alhamdulillah, Berita Gembira Kedua Pada Hari Ini

Bersyukur atas nikmat sementara yang dikurniakan oleh Allah untuk hari ini dan hari-hari yang berlalu mahupun yang bakal menjelma, atas rezeki yang tak putus putus sehari harian. Terima kasih ya Allah, syukur Alhamdulillah, syukur atas segala nikmat.

Syukur kerana aku masih mampu mengucapkan setinggi-tinggi penghargaan buat mereka yang telah membahagiakan hariku, ku berdoa padaMU ya Allah andai dilimpahkan rezeki buat Nor Wahidah, dipermudahkan segala urusannya dan sentiasa dalam payung rahmatMU...ameeeeeennnnn.


Alhamdulillah rezeki kedua pada hari ini setelah berita kemenangan dari Raflessia Collection pagi tadi.


PEMENANG – MY BIRTHDAY Giveaway by MADAMMONDOQ.COMFirstly maaf sangatlah sebab aku terlewat untuk publish entry ini disebabkan masalah kesihatan dan kesibukan yang melampau semalam.. tanpa berceloteh panjang.. dengan ini aku mengumumkan..

PEMENANG untuk  MY BIRTHDAY Giveaway by MADAMMONDOQ.COM jatuh kepada :

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

Pemenang PERTAMA : RM 50

http://alongnidar.blogspot.com/2012/01/my-birthday-giveaway-by-madammondoqcom.html

 

No comments:

My Blog List