AMARAN KERAS!!!!!!

Segala hasil ciptaan puisi saya diharapkan agar dapat memartabatkan semula seni warisan bangsa khususnya dalam seni berpantun dan bersajak....mudah-mudahan :)

Akhir sekali...Hakcipta adalah terpelihara... tidak boleh disalin semula sebahagian mahupun keseluruhan ataupun di'copy paste' :)

Thursday, 19 January 2012

CANDID PHOTO GIVEAWAY

Klik banner untuk sertai.





CANDID PHOTO GIVEAWAY 


30 Januari 2012
PERATURAN 

1. Sila FOLLOW blog aku dan LIKE fan page aku.
2. Letakkan banner yang kat atas ni dan link kan banner tu ke blog aku 
(http://2.bp.blogspot.com/-IsaxD0mWQ7o/TxL-ENc1inI/AAAAAAAAARc/k2UnKKuw4AY/s1600/cloud9-giveaway.png)
3. Buat satu entry mengenai Giveaway yang aku sedang buat ni. Sila tulis CANDID PHOTO GIVEAWAY sebagai title. Sila sertakan sekali gambar candid korang yang paling sweet dan menarik di dalam entry tersebut.
3. Sila tag 5 orang kawan korang dan make sure mereka tau pasal contest yang aku tengah buat ni.
6. Sila tinggalkan linked blog korang dekat komen entry GIVEAWAY aku okeyhhhhh.
7. Tarikh tutup Giveaway ini adalah 30hb Januari 2012. Pemenang akan diumumkan pulak pada 31hb January 2012.
8. Keputusan pengadil adalah muktamad. If korang tak menepati syarat yang aku tulis kat atas tuh, sorry yea, penyertaan korang akan aku batalkan.
HADIAH





Gambar candid ini dirakam oleh suamiku ketika kami bercuti di Coromandel. Gambar ketika kami sedang menaiki keretapi mini. Sedang aku leka melihat pokok-pokok di luar, manakala si kecil kami Anis pula sedang leka melihat dahan-dahan tinggi di atas, suamiku sempat merakam aksi kami.

Aku suka sangat melihat ini kerana nampak jujur dan sangat 'sweet" dengan aksiku memeluk anakku itu, ditambah dengan muka spontan dari si kecil kami itu menjadikan foto ini aksi candid yang terindah buat kami berdua..:)

Sekian sahaja entriku persembahkan
Moga-moga ada kemenangan
Moga candidku buat juri tertawan
Harap impian jadi kenyataan..:)



Tag:
http://sukahati-fieda.blogspot.com/
http://azatiesayang-contest.blogspot.com/
http://duniakebahagiaanku.blogspot.com/
http://goldenrosegacontest.blogspot.com/
http://iwishiwillwin.blogspot.com/


No comments:

My Blog List