AMARAN KERAS!!!!!!

Segala hasil ciptaan puisi saya diharapkan agar dapat memartabatkan semula seni warisan bangsa khususnya dalam seni berpantun dan bersajak....mudah-mudahan :)

Akhir sekali...Hakcipta adalah terpelihara... tidak boleh disalin semula sebahagian mahupun keseluruhan ataupun di'copy paste' :)

Monday, 2 January 2012

New Year First Giveaway By Ziera

Klik banner untuk sertai.


Marilah semua rakan dan taulan
Memeriahkan contest anjuran kawan
Bagi sesiapa yang ingin berlawan
Klik di sini untuk lihat peraturan
Syaratnya mudah menjadi taruhan
Janganlah malu dan juga segan
Untung-untung ada kemenangan
Moga-moga ada harapan
Harap-harap juri berkenan
Untuk buat sedikit kelainan
Gurindam kucipta sebagai permulaan
Idea kuperah kemenangan diperjuangkan.


PERATURAN 

 Korang kenalah follow blog Ziera ni.
 Korang juga perlulah LIKE page sponsor Ziera, iaitu Ziera sendiri. Haha.
 Only for the girls.
 Buat satu post dan bagi entry untuk pikat ati Ziera ni. Owh, letak banner skali yer.
 Only for Malaysians.
 Tajuknya ialah New Year First Giveaway by Ziera.
 Send kan URL post korang tu kat comment box.
 URL http://cokelatitumanis.blogspot.com/ tak diterima.
 Tag seramai yang boleh. Minimum 2 orang. Pastikan diorang tahu.
HADIAH 
Apa hadiahnya?? Jeng jeng jeng..

.
.
.
.
.


Hadiah akan ditambah :)

Sekian sahaja entriku persembahkan
Moga-moga ada kemenangan
Entri ku gubah sebagai tatapan
Harap impian jadi kenyataan..:)



Tag:

1 comment:

Ziera Sharpℓet ♥ said...

woahh, thanks for joining. gud luck ;D

My Blog List