AMARAN KERAS!!!!!!

Segala hasil ciptaan puisi saya diharapkan agar dapat memartabatkan semula seni warisan bangsa khususnya dalam seni berpantun dan bersajak....mudah-mudahan :)

Akhir sekali...Hakcipta adalah terpelihara... tidak boleh disalin semula sebahagian mahupun keseluruhan ataupun di'copy paste' :)

Sunday, 12 February 2012

Contest Awesome Photo by Cik Kira

Klik banner untuk sertai.

PERATURAN
SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

1 . mesti ade blog and follow blog Cik Kira *untuk tahu perkembangan semasa .
2 . like fanpage Cik Kira *tak wajib .
3 . like and follow sponsor . ni wajib taw , kalo tak buat serta merta penyertaan terbatal . *dia dah nak bagi hadiah takkan korang tak sudi like and follow diorang .
4 . buat entry ringkas bertajuk "Contest Awesome Photo by Cik Kira" and serta kan sekali gambar korang yang super duper awesome tuh . *jangan lupe tempek banner ;) 
5 . jangan lupa tag kat 3 orang rakan . *lagi ramai lagi cunn .
6 . tinggalkan link entry tersebut dekat comment box saye ;)

PENAJA
 Nur Zulaikha | Nur Zulaikha 
  ♥ YasminYasmin 
♥ Syida | Syida ♥ 
♥ Gorgeous Shoppe 
♥ Nadratul Syazwana 
 Butik Adillia 
♥ Sundae Shawl 
♥ Pikomon Enterprise ♥ *update
♥ Perfumes ♥ *update
♥ Alana ♥ *update
♥ Aziey 
 Anna Hanna 
♥ Aini 





Gambar di atas konon-kononnya nak tiru aksi Robin Hood versi perempuan tu yang tangan begitu. Inilah duniaku.. suka bergaya ntah apa-apa dan happy go lucky orangnya... dan yang paling penting inilah gambar paling awesome dariku khas buat Cik Kira..:)

Sekian sahaja entriku ini
Moga gambar "awesome"ku mencuri hati
Harap-harap ada rezeki
Miliki hadiah menjadi realiti..:)
Tag:
http://lorongkiri.blogspot.com/
http://sukahati-fieda.blogspot.com/
http://greennnpanda88contest.blogspot.com/




1 comment:

Fazi Isma said...

comel la kak nida pnya photo, suka tgk tau... =)

My Blog List