AMARAN KERAS!!!!!!

Segala hasil ciptaan puisi saya diharapkan agar dapat memartabatkan semula seni warisan bangsa khususnya dalam seni berpantun dan bersajak....mudah-mudahan :)

Akhir sekali...Hakcipta adalah terpelihara... tidak boleh disalin semula sebahagian mahupun keseluruhan ataupun di'copy paste' :)

Wednesday, 1 February 2012

GIVE AWAY ANIS ANIESA

Klik banner untuk sertai.
"anis sedang menjual BROOCH  dan INNER BAWAL dengan harga yang murah dan berpatutan.sekiranya ada permintaan untuk decorate bungkusan brooch dalam bentuk hadiah dan post kan kepada kawan baik atau sesiapa sahaja pon diterima.tetapi waktu penghantaran untuk pos laju ialah setiap hari KHAMIS dan harga posting setiap bungkusan ialah RM 6 untuk semenanjung dan RM 9 untuk sabah dan sarawak."

PERATURAN
1. BUAT satu entry tentang give away ini dan namakan dengan tajuk GIVE AWAY ANIS ANIESA
2. LETAKKAN banner di atas di dalam entry yang dibuat
3. anda tidak akan dipaksa untuk FOLLOW blog anis dan semua orang yang bergelar BLOGGER  boleh join tetapi dalam MALAYSIA jelah :)
4. SILA tag satu daripada rakan blogger yang lain :)
5. hanya SEORANG PEMENANG yang akan dipilih dan seandainya penyertaan menggalakkan anis mungkin akan menambahkan bilangan pemenang dan juga hadiah.
6. TARIKH TUTUP setakat ini anis tetapkan sehingga 23 FEBRUARI 2012 so ianya berjalan selama sebulan.
7. SILA TINGGALKAN LINK ANDA di entry ini. :D
8. DAN sekiranya penyertaan kurang mengalakkan memandangkan ini blog cabuk , secara tidak langsung GIVE AWAY INI akan TERBATAL

TAG:

AZATIESAYANG 2 comments:

anis aniesa said...

thanks join kak nida...insyaAllah kalau ada rezeki boleh menang :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Nida..makasih tag k.atie ya.InsyaAllah,akak join.
Good Luck tuk nida!

My Blog List