AMARAN KERAS!!!!!!

Segala hasil ciptaan puisi saya diharapkan agar dapat memartabatkan semula seni warisan bangsa khususnya dalam seni berpantun dan bersajak....mudah-mudahan :)

Akhir sekali...Hakcipta adalah terpelihara... tidak boleh disalin semula sebahagian mahupun keseluruhan ataupun di'copy paste' :)

Thursday, 9 February 2012

GiveAway dari akmarwati.com

Klik banner untuk sertai.
Dianjurkan oleh http://www.akmarwati.com/

PERATURAN
Terma & Syarat 

1. Buat n3 tajuk "GiveAway dari akmarwati.com" (simple dimple je) then letak banner ga skali ye
2. Follow blog akmarwati.com tau (tak nak follow pun takpe..klau tak tau pasal update terbaru & result ga ni jangan marah ek)
3. Like page Durex Malaysia pas tu vote gambar bawah ni kat sini. (Boleh gak nak vote banyak kali n tiap2 hari..Thanks so much)


4. Jangan lupa letak link n3, email dan id FB kat ruangan komen ni tau..(klau tak, macam mana nak tau sape yang join kan..kan..)
5. Last skali mesti ending ngan ayat ni "Hadiah Giveaway dari akmarwati.com ditaja oleh akmarwati.com"

TAG:
Nisa'
Fieda
Joel



 "Hadiah Giveaway dari akmarwati.com ditaja oleh akmarwati.com"

1 comment:

AkmaFaizal said...

Thanks sebb sudi join. Insya Allah..ade rezeki utk anak2 Kak Nida. Amin

My Blog List