AMARAN KERAS!!!!!!

Segala hasil ciptaan puisi saya diharapkan agar dapat memartabatkan semula seni warisan bangsa khususnya dalam seni berpantun dan bersajak....mudah-mudahan :)

Akhir sekali...Hakcipta adalah terpelihara... tidak boleh disalin semula sebahagian mahupun keseluruhan ataupun di'copy paste' :)

Sunday, 4 March 2012

1st Giveaway Forever Young By Nazihah Hsn

Klik banner untuk sertai.

Marilah semua rakan dan taulan
Memeriahkan contest anjuran kawan
Bagi sesiapa yang ingin berlawan
Klik di sini untuk lihat peraturan
Syaratnya mudah menjadi taruhan
Janganlah malu dan juga segan
Untung-untung ada kemenangan
Moga-moga ada harapan
Harap-harap Ziha berkenan
Untuk buat sedikit kelainan
Gurindam kucipta sebagai permulaan
Idea kuperah kemenangan diperjuangkan.
PERATURAN 


1. Buat satu entry pasal giveaway ni. .tajuknya ialah 1st Giveaway Forever Young By Nazihah Hsn 
2. Letak banner yang kat atas tu dalam entry korang then linkkan kat blog ni.
3. Follow blog ziha. .tak nak takpe. .tak pakse pun. .:D
4. Like fan page blog Nazihah Hsn. .sama jugak. .takde sebarang paksaan. .
5. Tag seberapa ramai kawan yang boleh. .kalo boleh. .biar diowg taw. .heheh. .at least 4 orang. .
6. Last but not least. .tinggalkan link blog korang kat komen entry ni. .

HADIAH

Hadiah-hadiah penyertaan

1st prize

Pensel case hand made with topup RM 10

2nd prize

Pensel case hand made with topup RM5

3rd prize

Pensel case hand made






Kini ku punya tiga anak dara
Pasti mereka gembira tak terkata
Andai hadiah di depan mata
Untuk mereka hadiah niat di jiwa.


Ke sekolah boleh dibawa mereka
Pencil Case cantik buat mereka teruja
Segala stationery di simpan di dalamnya
Hati ceria belajar pun gembira.


Inilah niat seorang ibu
Buat mereka ceria itulah hajatku
Moga usahaku menawan hatimu
Moga hadiah menjadi milikku.
ameeeennn



Sekian sahaja entriku persembahkan
Moga-moga ada kemenangan
Entri ku gubah sebagai tatapan
Harap impian jadi kenyataan..:)


TAG:
Nisa'
Syieda
Fieda
Azatiesayang
Afafkusayang
Intan Berlian
Zaikulim


2 comments:

Nur Nazihah Hassan said...

sory kak. .ade updated. .tambah sikit je lagi. .hehe. .dah menarik dah ni. .:D
http://nanatwinkleaway.blogspot.com/2012/03/1st-giveaway-forever-young-by-nazihah_05.html

Nida said...

ok dah updated..:)

My Blog List