AMARAN KERAS!!!!!!

Segala hasil ciptaan puisi saya diharapkan agar dapat memartabatkan semula seni warisan bangsa khususnya dalam seni berpantun dan bersajak....mudah-mudahan :)

Akhir sekali...Hakcipta adalah terpelihara... tidak boleh disalin semula sebahagian mahupun keseluruhan ataupun di'copy paste' :)

Wednesday, 21 March 2012

Contest Pertama:Contest Pengedit Picture Terhebat By Dieyla and Shasha Ieyka

Klik banner untuk sertai.

Ayuh semua rakan dan taulan
Memeriahkan bersama lagi pertandingan
Syaratnya mudah tidak membebankan
Moga diriku beroleh kemenangan..:)

PENAJA

Our Sponsor :

Hanis Anys - FOLLOW BLOGSi Budak Kurus - FOLLOW BLOG AND LIKE FANPAGE
Sponsor 2x Doodle :

Erin Kahar-FOLLOW BLOG.....FANPAGE

  

Sebelum


Selepas


Gambar wajah-wajah kesayanganku, Anis si kecil kami dan suamiku. Antara gambar yang aku paling suka kerana aku berjaya "freeze the moment", lihatlah pada kaki mereka, kedua-duanya tidak jejak ke bumi. Setelah diedit, gambar mereka seolah-olah kelihatan terbang dibawa sang angin yang lalu. Mereka berdua memang sangat akrab, ketika gambar ini diambil mereka saling berlumba lari ditepi pantai dan pemenangnya ialah siapa yang sampai kepadaku dahulu.

Sebelum


Selepas


Melalui gambar, kita bebas melakukan apa sahaja. Contohnya seperti gambar di atas, seolah-olah dunia fantasiku yang kini berada di dunia Hollywood, menjadi photograher pada artis-artis terkenal. Gambar yang asli ialah ketika aku berada di atas kapal di Milford Sound, NZ dan setelah diedit maka inilah hasilnya. Segalanya tidak mustahil untuk berada dimana sahaja, menjadi apa sahaja hanya dengan gambar kerana melalui gambar sejuta tafsiran boleh dilakukan. 
Sebelum


Selepas


Gambar diriku bersama si dia yang ku gelar kekasih, teman dan suami. Dialah tempat segala-galanya bagiku, dan moga Allah berkati perkahwinan kami ini sehingga ke akhir hayat kami dan semoga kebahagiaan sentiasa mengiringi kami bersama anak-anak tersayang.. ameeeeennn.  Gambar yang diedit adalah untuk menceritakan bahawa dialah suamiku yang ku cintai selagi nadi masih berdenyut... you are my truly lover forever and ever..  ameeeeeennnn.

Tag:
Syieda
Nisa'
Intan Berlian

 No comments:

My Blog List