AMARAN KERAS!!!!!!

Segala hasil ciptaan puisi saya diharapkan agar dapat memartabatkan semula seni warisan bangsa khususnya dalam seni berpantun dan bersajak....mudah-mudahan :)

Akhir sekali...Hakcipta adalah terpelihara... tidak boleh disalin semula sebahagian mahupun keseluruhan ataupun di'copy paste' :)

Monday, 30 April 2012

1st Giveaway by Nono Lu and Feyras

Klik banner untuk sertai.

Ayuh semua rakan dan taulan
Memeriahkan bersama lagi pertandingan
Syaratnya mudah tidak membebankan
Moga diriku beroleh kemenangan..:)

PERATURAN
  • Letakkan banner giveaway ini di entry korang dan link kan ke blog ni sahaja (kalau tak buat, penyertaan akan terbatal).
  • WAJIB jadi follower BLOG INI dan INI dan yang INI.
  • Bagi yang ada Twitter, SUNAT jadi FOLLOWER INI dan INI dan INI .
  • WAJIB klik SINI .
  • Tak WAJIB nak tag sesiapa, pasal aku tao ada yang malas nak tag orang nie (owner pun malas jugak sebenarnya).
  • Buat entry bertajuk '1st Giveaway  by Nono Lu and Feyras' di blog anda.
  • Tinggalkan link entry anda di comment entry blog ini SAHAJA.
  • Tarikh mula: 1 Mei 2012  ( tapi aku saja post awal dari tarikh ditetapkan ) Tarikh tutup: 31 Mei 2012 
  • Nama-nama pemenang akan di nyatakan seminggu selepas tarikh tutup. Harap sabar ye.
  • Harap tiada penipuan yer. Pastikan juga korang tinggalkan ID FOLLOWER denganTWITTER supaya senag nak check nanti.
  • Bagi yang tidak menepati syarat, penyertaan akan terbatal secara automatik dan
  • Giveaway  ini akan terbatal secara automatik sekiranya penyertaan kurang daripada 15 orang.

TAG:
Ina

Nur Za
Fieda
Intan Berlian

2 comments:

Nono Lu said...

thnx join.. :) goodluck yer...

Nono Lu said...

kalau dah~
tolong tingglkn num GA anda disini
http://nono-hakuren.blogspot.com/2012/05/perhatian-para-peserta-1st-giveaway-by.html
number GA je

My Blog List