AMARAN KERAS!!!!!!

Segala hasil ciptaan puisi saya diharapkan agar dapat memartabatkan semula seni warisan bangsa khususnya dalam seni berpantun dan bersajak....mudah-mudahan :)

Akhir sekali...Hakcipta adalah terpelihara... tidak boleh disalin semula sebahagian mahupun keseluruhan ataupun di'copy paste' :)

Monday, 2 April 2012

2nd Giveaway Blog Bunga Bunga Cinta

Klik banner untuk sertai.
Marilah semua rakan dan taulan
Memeriahkan contest anjuran kawan
Bagi sesiapa yang ingin berlawan
Syaratnya mudah menjadi taruhan
Janganlah malu dan juga segan
Untung-untung ada kemenangan

PERATURAN
1) Mesti lah Follow BBC tanpa gagal
2) Tampal Banner GA nie
3) Buat entry dengan tajuk "2nd Giveaway Blog Bunga Bunga Cinta"
4) Da siap sila backlink kat komen di bwh nih :)
5) Yang korang perlu tau sgt2.... konsep nya senang sgt... lucky draw... sbb ain tak reti nk pakai random.org... so yg tukang cabut tu harus la en suami ain ==> FENDY AHMAD p/s kalau sudi follow la bock en suami nie... dia baru berjinak2....
6) Ajak la kwn2 ramai2 join giveaway nih.... almaklumlah ain nie blogger suam2 kuku jek... :)
7) Hadiah tmpt pertama : T-Shirt The Lorax , Tmpt Kedua : Doll dan tempat ketiga : Voucher KFC sila rujuk entry INI..
8) Kalau sudi like lah gmbr ain kat sini (takder paksaan) CONTEST NI TUTUP PADA 1 4 APRIL 2012 
9) TARIKH TUTUP GA : 10 APRIL 2012


TAG:
Nisa'
Zaikulim
Syieda
Intan Berlian
Fieda

1 comment:

amercorner.blogspot.com said...

good luck,
kalau ade masa, sila2 lah join giveaway amer yang x seberapa ni


http://amercorner.blogspot.com/2012/04/amercorner-1st-giveaway.html

My Blog List