AMARAN KERAS!!!!!!

Segala hasil ciptaan puisi saya diharapkan agar dapat memartabatkan semula seni warisan bangsa khususnya dalam seni berpantun dan bersajak....mudah-mudahan :)

Akhir sekali...Hakcipta adalah terpelihara... tidak boleh disalin semula sebahagian mahupun keseluruhan ataupun di'copy paste' :)

Monday, 23 April 2012

Contest | Photo Kamu Lucu Deh~

Klik banner untuk sertai.
Dianjurkan oleh http://opzzpinky.blogspot.com


PENAJA
Iefah : Follow,like,Follow
 Ammin : Follow,like
Aira : Follow,like


Dalam Beg Ini Ada Bau Kentut
Gambar yang dirakam oleh anak sulungku. Terguling-guling anakku itu mentertawakan aksi ibunya ini.....hehe. Alkisahnya aku sekadar nak buat lawak "Nak tahu tak dalam beg ni ada bau kentut akak (anak sulungku)" kataku padanya. Kemudian aku pun buatlah mimik muka begitu, dan tak sangka anakku itu snap gambar ibunya ini. Mula-mula ingatkan dia main-main, bila ditunjukkan gambar ini padaku, sakit perut aku ketawa terbahak-bahak. Tapi bagus juga dia snap gambarku yang entah apa-apa ni, boleh juga aku masuk pertandingan ini..hehe.

Inilah wajahku yang lucu dan juga hodoh
Juling mataku nampak macam hantu
Puas anakku tergelak gamatnya sungguh
Melihat ibunya buat mimik macam tu..:)

Bagi mereka yang ingin sertai, jomlah sementara masih ada masa. Lagipun hadiahnya menarik tau.. rugi tak sertai. Jom layan hadiahnya...


1st Winner ~ Topup RM 20 + Banner 
2nd Winner ~ Topup RM 10 + Banner 
3rd Winner ~ Topup Rm 5 + Banner 

*hadiah akan ditambah tau !

Azatiesayang
Ummi Iman
Cik Rose Cute




1 comment:

sHaR!Na eLyaNa said...

jom like photo kamu di http://opzzpinky.blogspot.com/2012/04/contest-closed-jom-like-photo-di-fb.html

My Blog List