AMARAN KERAS!!!!!!

Segala hasil ciptaan puisi saya diharapkan agar dapat memartabatkan semula seni warisan bangsa khususnya dalam seni berpantun dan bersajak....mudah-mudahan :)

Akhir sekali...Hakcipta adalah terpelihara... tidak boleh disalin semula sebahagian mahupun keseluruhan ataupun di'copy paste' :)

Thursday, 26 April 2012

Dream High Photo Contest!!!

Klik banner untuk sertai.
Ayuh semua rakan dan taulan
Memeriahkan bersama lagi pertandingan
Syaratnya mudah tidak membebankan
Moga diriku beroleh kemenangan..:)

PERATURAN

Mesti ada blog... 
Follow belog "NAJ" and adik kesayangan NAJ " HANAMURA"
Add Facebook NI...dan ini
Like my fan kat sini : NAJGrapher 
Terbuka kepada lelaki dan perempuan
Tempek banner kat atas tu kat belog anda and linkkan kat entry ni :)
 Tag 3 orang rakan blogger anda.Pastikan mereka tahu,nak lebih-lebih pun boleh. (Ada hadiah misteri untuk anda)
Sertakan gambar anda yang cute mute :) 
Kalau dah siap, Tolong linkkan entry anda ke entry INI  atau entry NAJ






Gambar di atas pula konon-kononnya nak tiru aksi Robin Hood versi perempuan tu yang tangan begitu. Inilah duniaku.. suka bergaya ntah apa-apa dan happy go lucky orangnya...:)

Sekian sahaja entriku ini
Moga gambar "cute"ku mencuri hati
Harap-harap ada rezeki
Miliki hadiah menjadi realiti..:)
Tag:
Fieda
Cik Rose Cute
Syieda


1 comment:

aNereO UsitHe said...

Assalamualaikum, tahniah..akak m'dpt tempat pertama untuk contest sya ini...

http://anereodacandid.blogspot.com/2012/06/winner.html

My Blog List