AMARAN KERAS!!!!!!

Segala hasil ciptaan puisi saya diharapkan agar dapat memartabatkan semula seni warisan bangsa khususnya dalam seni berpantun dan bersajak....mudah-mudahan :)

Akhir sekali...Hakcipta adalah terpelihara... tidak boleh disalin semula sebahagian mahupun keseluruhan ataupun di'copy paste' :)

Tuesday, 17 April 2012

#give away belog ʓαι∂αтʋℓαʓиʏ'ƨ

Klik banner untuk sertai.
Marilah semua rakan dan taulan
Memeriahkan contest anjuran kawan
Bagi sesiapa yang ingin berlawan
Syaratnya mudah menjadi taruhan
Janganlah malu dan juga segan
Untung-untung ada kemenangan.

HADIAH
1st -1 pcs waterproof LOMO aquapix
2nd-1 helai tudung bawal bercorak..
3rd-2pcs couple cup..
4th-1 pcs kexin candle art..

PERATURAN

tajuk entry mestilah " #give away belog ʓαι∂αтʋℓαʓиʏ'ƨ "
copy banner & paste di atas ini sebagai banner  #give away belog ʓαι∂αтʋℓαʓиʏ'ƨ  kemudian linkkan ke sini..
terbuka kepada semua blogger..tak kisah laki ke perempuan (:
wajib follow belog ʓαι∂αтʋℓαʓиʏ'ƨ serta wajib like sini & sunat klik  sini..mengapa?? sebab senang nanti tahu segala macam hal mengenai GA ini..kalau tak FOLLOW & LIKE camne korang nak tahu kan..
Tag 2 orang blogger yang lain & pastikan mereka tahu..
sunat klik iklan yang bergerak-gerak dia atas nie hahaha nak jugak tue.. 
 last sekali tinggalkan url link entry kat ruang komen di bawah yer..

TAG:
Azatiesayang
Fieda

1 comment:

Shazney Shamsuddin said...

thanks sudi join GA
selamat mencuba & berjaya..

sekiranya GA ini mendapat kurang sambutan GA ini akan terbatal dengan automatik..#harap maklum...

My Blog List