AMARAN KERAS!!!!!!

Segala hasil ciptaan puisi saya diharapkan agar dapat memartabatkan semula seni warisan bangsa khususnya dalam seni berpantun dan bersajak....mudah-mudahan :)

Akhir sekali...Hakcipta adalah terpelihara... tidak boleh disalin semula sebahagian mahupun keseluruhan ataupun di'copy paste' :)

Wednesday, 23 May 2012

1st Giveaway by Nina & Kiki


Klik banner untuk sertai.

PERATURAN
 syarat dia simple je :
1. Wajib follow blog nina dan kiki
2. Wajib like fanpage baru nina
3. Copy paste banner di atas ni di entry, sidebar blog korang dan linkkan ke blog ni
4. Buat satu entry yang bertajuk " 1st Giveaway by Nina & Kiki " dan dah siap, pastekan link entry di bawah kotak komen nina atau kiki (pastikan peserta bagi link penyertaan SAHAJA)
5. Tag berapa orang dan pastikan yang tag tu tahu yang dia ditag
6. Jangan lupa like and follow juga sponsor hadiah kita ni ye :


PENAJA

1. 1 vector dari Azza
Follow - wajib
2. 5x header dari Ainul
Follow - wajib
Letak banner dekat sidebar - tiada paksaan
3. 2x blog review dari Nabila
Follow - wajib.
Like fan page - tiada paksaan.
4. 3x doodles dari Wani
Follow - wajib
 
5. 2x item dari Miss Qi Closet
Follow - wajib
Like fan page - wajib
6. 2x header, 2x edit blog(blogskin), 2x animated banner dari Dayah
Follow -wajib
Like fan page -wajib
7. Getah-getah rambut dan klip rambut dari Ziela
Follow Ziela & Sookjoo - wajib
Add facebook & facebook - Sunat
8. 3x header dari Miraa
Follow - wajib
Like fan page -wajib
9. Rm10 x3 dari Echa
Follow - wajib
Like fan page - tiada paksaan
10. 3x rm5 dari Ezie
Follow - wajib
11. 1x rings &1x earrings dari Gabriella
Like fan page - wajib
12. 1x edit blog tak full (template simple, washed denim), 2x header dari Areyin
Follow - wajib.
Like fan page - wajib
Add facebok - wajib
13. 2x animated header dari mr purple
Follow - wajib
Like fan page - wajib
14. 1x rm30 voucher dari LovebagLovebag
Follow - wajib
Like fan page - wajib
15. 1x rm30 topup (semua rangkaian) dari Lovestory313
Follow - wajib
16. 1x feather earring dari Dress Your Age
17. 1x bangle dari Dress Your Age
Like fan page - wajib
* pemenang harus buat satu blog review tentang  pagenya *
18. 5x  5% discount voucher dari De Closette
Like Fan Page - wajib
19. 1x Free Domain One Year dari Amer

Follow - wajib
Like fan page - wajib

20. 1x Flat shoes dari NMA Shop
Follow  - wajib
Like fan page - wajib
21. 1x bag dari Bags Aholic
Like fan page - wajib
22. 1x bag dari Korean Lens Shoppe Malaysia
Like fan page - wajib
Letak gambar di sidebar dan linkkan ke page - tak wajib.
Share page ni kat facebook anda ;) 


TAG:
Akma
Syieda
Cik Rose Cute
Ina
Fieda

2 comments:

Ruqaiyah Amanina said...

thanks kak join. aminn.. goodluck! :)

::CIK LYNN:: said...

good luck... :)

My Blog List