AMARAN KERAS!!!!!!

Segala hasil ciptaan puisi saya diharapkan agar dapat memartabatkan semula seni warisan bangsa khususnya dalam seni berpantun dan bersajak....mudah-mudahan :)

Akhir sekali...Hakcipta adalah terpelihara... tidak boleh disalin semula sebahagian mahupun keseluruhan ataupun di'copy paste' :)

Sunday, 6 May 2012

BellaJane First Giveaway

Klik banner untuk serta.
Marilah semua rakan dan taulan
Memeriahkan contest anjuran kawan
Bagi sesiapa yang ingin berlawan
Syaratnya mudah menjadi taruhan
Janganlah malu dan juga segan
Untung-untung ada kemenangan.

PERATURAN
1. follow blog BellaJane wajib kepada peserta kalau nak tahu perkembangan terkini tentang giveaway

2. Follow blog sponser GA nie amercornerhazfee dan Amirah Ibrahimi Husaimi (wajib)
3. buat satu entri bertajuk "BellaJane First Giveaway" dan link kan ke entri nie.
4. tampal banner yang sederhana ini di entri korang
5. dah siap? nak tag kawan-kwan boleh?(digalakkan dan akan dinilai) tidak terhad sesiapa pun boleh masuk      asalkan warganegara Malaysia :)

6. pilih hadiah dan copy/paste gambar hadiah(Bawah RM30) pilihan anda dari heartbeat ke dalam post korang. Jika menang anda akan dapat hadiah dipilih. Pilih disini (x fhm sila tanya)
7. dah settle semua? tinggalkan url entri anda kat sini ya :) leave your comment :)

PENAJA
 domain for one year-Tajaan Amercorner
 voucher rm30 beli barang kat heartbeat -Tajaan Amercorner
topup- sponser by Hazfee
blouse or long dresses(if still stock still available)
bracelet or rantai by Amirah Ibrahimi Husaimi

Sekian sahaja entriku persembahkan
Moga-moga ada kemenangan
Entri ku gubah sebagai tatapan
Harap impian jadi kenyataan..:)



TAG:

Nisa

Syieda
Nad
Ina

2 comments:

BellaJane said...

thankyou join kak nida :)

smoga berjaya :)

Kesuma Angsana said...

gd luck ... dari segmn yg sama n dah folllow u!

My Blog List