AMARAN KERAS!!!!!!

Segala hasil ciptaan puisi saya diharapkan agar dapat memartabatkan semula seni warisan bangsa khususnya dalam seni berpantun dan bersajak....mudah-mudahan :)

Akhir sekali...Hakcipta adalah terpelihara... tidak boleh disalin semula sebahagian mahupun keseluruhan ataupun di'copy paste' :)

Sunday, 6 May 2012

GA dari akmarwati.com

Klik banner untuk sertai.
Dianjurkan oleh http://www.akmarwati.com/

Terma & Syarat:

1. Kena Like page ni pas tu Like gambar ni (hingga 31 Mei 2012 sahaja).
2. Kena Like page Kleenex ni pas tu Vote gambar sama cam atas tu (10 Jun 2012).

3. Buat n3 bertajuk " GA dari akmarwati.com " kat blog masing2 bagi yang ade blog. (1 penyertaan) Amik banner atas tu dan tepek kat n3 masing2, kendian link ke n3 ni yer. Kalau takde blog share je n3 ni kat FB korang tau. (1 penyertaan).
4. Sila baca N3 INI dan daftar kalau suka. Tiada paksaan saje nak ajak korang menambahkan duit poket je.
5. Letak blog ni dalam bloglist korang... tak letak pun tak pe, tak paksa pun..kot2 nak tau update letak le yer.
6. Tag kawan2 korang sekurang2nye 2-3 orang.
7. Dah siap buat semua silalah komen kat n3 ni dengan meninggalkan link blog ngan id FB korang. Bagitaulah same ade korang buat n3 je or share skali kat FB. Senang nak tau berapa penyertaan korang.
8. Pemenang akan dipilih dengan cara mencabut undi oleh 3 orang anak CiKema tu. Hehe
9. Mesti Follow/ Like sponsor..pasal derang yang bagi hadiah.


Sponsor:
3 x voucher jusco/top up RM10
3 x top up RM5
3 x hadiah misteri

2. Kedai Kak Siti - Follow & Like
3 x tudung berharga RM49

*tambahan sponsor (7 Mei 2012)*
2 x diskaun 10% Sari

4. Little Hijjaz Wardrobe - Follow & Like
2 x top up RM5



TAG:
Azatiesayang
Fieda
Intan Berlian



1 comment:

AkmaFaizal said...

terima kasih sudi join :) Semoga berjaya Kak

My Blog List