AMARAN KERAS!!!!!!

Segala hasil ciptaan puisi saya diharapkan agar dapat memartabatkan semula seni warisan bangsa khususnya dalam seni berpantun dan bersajak....mudah-mudahan :)

Akhir sekali...Hakcipta adalah terpelihara... tidak boleh disalin semula sebahagian mahupun keseluruhan ataupun di'copy paste' :)

Friday, 31 August 2012

Jom Berbelanja Di Sini

Sebenarnya bukan aku yang menjualnya tapi ingin buat promosi pada sahabat aku merangkap bakal adik iparku.. Insya Allah.

Jadi buat semua rakan-rakan di luar sana, jemputlah membeli tudung-tudung di bawah ini. Terus terang aku nyatakan aku tidak dapat komisyen apa-apa pun sekadar ingin membantu usahawan baru Melayu berjaya... amin.

Bagi mereka yang berkenan pada tudung-tudung di bawah ini, silalah berurusan terus dengan Suhaili di sini atau email padanya di  suhaili_mfm@yahoo.com.










(harga bagi semua tudung adalah RM50 kecuali RM 70 pada kod bs)
KOD:















































  • 9 comments:

    ecadwinkyasha said...

    eca tag akak disini --> http://ecagiveaway.blogspot.com/2012/05/thank-you-cikgu-giveaway-by-mala.html

    hehehe :)

    AkmaFaizal said...

    Nida ce cek kat link ni..dh tuntut hadiah ke?
    http://koala-zeeqa.blogspot.com/

    jemput join ga akma yer..www.akmarwati.com

    Cik Fie said...

    Assalammualaikum Singgah Sini . Cik Fie nak invite join Random Giveaway Cik Fie Jom terjah blog cik fie ! mynameishafizah.blogspot.com/2012/05/random-giveaway-by-cik-fie_19.html :)

    Cik Fie said...

    Salam . Cik Fie Jemput Join GA Ni . Harap Sudi Join . :) http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/05/random-giveaway-by-cik-fie_19.html

    HanNah said...

    Jom join giveaway saya dan partner2 :DDD

    http://cerita-amna.blogspot.com/2012/04/birthday-giveaway_27.html

    http://cerita-amna.blogspot.com/2012/05/birthday-giveaway-with-partner.html


    dua tajuk yg sama tapi berbeza :D

    Iena Eliena said...

    salam..
    jalan2 kt sini & cik iena nk tag
    jom join.careeron9 buat segmen khas utk blogger
    http://www.ienaeliena.com/2012/05/wwwcareeron9com.html
    tarikh tamat:31 mei 2012

    Misz Mieza said...

    Salam.. Lama tak terjah sini.. MM tag Kak Nida join GA nih.. Hadiah boleh tahan menarik! Jom join!

    http://hip2-horey.blogspot.com/2012/06/1st-mini-giveaway-by-lieyna-rosli.html

    Btw, cantik tudung2 ni.. Act MM pun ada blogshop sendiri.. Tapi apa salahnya tolong menolong sesama peniaga kan? Haruslah terjah suhaili nih.. ^_^

    Nurul Farain :D said...

    Hai kak Nida :) Hui . Rajin promote :) Gudluck yea; Btw , jom join GA ni -- http://lurun-niaraf.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-nabila-medan.html

    AkmaFaizal said...

    Salam, good luck...dah tgk senarai peserta ga? Jom semak manalah tau.. kot2 terlepas pandang plak nnt..hehe http://www.akmarwati.com/2012/05/peserta-ga-dari-akmarwaticom.html

    My Blog List