AMARAN KERAS!!!!!!

Segala hasil ciptaan puisi saya diharapkan agar dapat memartabatkan semula seni warisan bangsa khususnya dalam seni berpantun dan bersajak....mudah-mudahan :)

Akhir sekali...Hakcipta adalah terpelihara... tidak boleh disalin semula sebahagian mahupun keseluruhan ataupun di'copy paste' :)

Thursday, 17 May 2012

Topup Giveaway by Nabeel Fikree


Klik banner untuk sertai.
Ayuh semua rakan dan taulan
Memeriahkan bersama lagi pertandingan
Syaratnya mudah tidak membebankan
Moga diriku beroleh kemenangan..:)

PERATURAN
♥ Wajib Follow blog ni !
♥ Kalau nak banyak hadiah tambahan, kenalah KLIK penaja utama giveaway ni di SINISINI,SINI, dan SINI! Semakin banyak KLIK, semakin banyak hadiah! Tak wajib, tapi amat di galakkan! Taknak banyak hadiah ke?
♥ Wajib Buat satu entry bertajuk "Topup Giveaway by Nabeel Fikree". Entry pendek pun takpe. Janji entry.
♥ Wajib Letakkan banner Giveaway di atas dan link kan pada entry ini.
♥ Wajib Tinggalkan link korang HANYA pada entry ini dan sertakan sekali email ATAU id facebook supaya mudah di hubungi.
♥ Tidak wajib tag kawan, tetapi di alu-alukan.
TAG:
Fieda
Nisa'
Intan Berlian
Azatiesayang
Nurmujahadah
Adah



2 comments:

Nabeel Fikree said...

Terima kasih sudi join Giveaway saya! Good luck! :)

::CIK LYNN:: said...

gdluck...=)

My Blog List