AMARAN KERAS!!!!!!

Segala hasil ciptaan puisi saya diharapkan agar dapat memartabatkan semula seni warisan bangsa khususnya dalam seni berpantun dan bersajak....mudah-mudahan :)

Akhir sekali...Hakcipta adalah terpelihara... tidak boleh disalin semula sebahagian mahupun keseluruhan ataupun di'copy paste' :)

Saturday, 6 August 2011

lucky draw by nabila

Klik banner untuk sertai.

syarat untuk menyertai sangat mudah
1.follow my blog blog 1 and blog 2
2.buat satu entry pasal "bende" ni
3.tag 2 atau 3 orang
4.letak banner ni dalam sidebar masing2
5.dah siap ? macam biasa..tinggal kan "LINK ENTRY" korang kat ruang komen

Tag:



1 comment:

nabilamedan said...

thanx join
tarikh LD telah dipercepatkan..
sila semak nama di list peserta kat blog nabila sebelum 9malam ini..
esok senarai pemenang akan diumumkan..

tqvm~

My Blog List