AMARAN KERAS!!!!!!

Segala hasil ciptaan puisi saya diharapkan agar dapat memartabatkan semula seni warisan bangsa khususnya dalam seni berpantun dan bersajak....mudah-mudahan :)

Akhir sekali...Hakcipta adalah terpelihara... tidak boleh disalin semula sebahagian mahupun keseluruhan ataupun di'copy paste' :)

Saturday, 6 August 2011

Saya Anggun Berbaju Kurung

Klik banner untuk sertai.

Inilah aku bersama Baju Kurung Moden yang ku pakai ketika hendak menghadiri jamuan di sekolahku. 

Ketika ini aku ditugaskan menjadi pengerusi majlis bagi jamuan tahunan sekolahku....:)


Aku suka melihat gambar ini kerana selain ianya punya memori tersendiri, kombinasi warnanya juga menaikkan seri wajah@cun (sesekali masuk bakul sendiri..:) )


Sekian sahaja entriku ini
Moga-moga ada rezeki
Harap gambar menawan juri
Impian ku harap jadi realiti..:)


6 comments:

aneff.marhfiz said...

Salam ^^,
Terima Kasih sebab sudi memeriahkan Contest Baju Melayu & Baju Kurung by Aneff Marhfiz :)

jangan lupa untuk singgah selalu kat blog AM ya !

have a nice day and good luck !

ame elms ! said...

ame singgah nak wish good luck nie ! good luck . :)) ehh , meh tengok gambar ame yang segak berbaju melayu pule .

http://pucukandubi.blogspot.com/2011/08/saya-segak-berbaju-melayu.html

and Selamat Hari Raya too . -.-

Zul Fattah said...

Salam..
gud luck k..
saya pun join jugak..

http://zulfattah.blogspot.com/2011/08/contest-saya-segak-berbaju-melayu.html

Mra Mastura said...

Lawa! ^^ gudluck akak. da dapat masuk top 25 dah :)

Nida said...

Alhamdulillah.. syukur.... terima kasih atas kunjungan :)

Syiela O-lala said...

Cantik.
Dah masuk top 10 ni.
Gud luck! :)

My Blog List