AMARAN KERAS!!!!!!

Segala hasil ciptaan puisi saya diharapkan agar dapat memartabatkan semula seni warisan bangsa khususnya dalam seni berpantun dan bersajak....mudah-mudahan :)

Akhir sekali...Hakcipta adalah terpelihara... tidak boleh disalin semula sebahagian mahupun keseluruhan ataupun di'copy paste' :)

Tuesday 9 August 2011

Wordless Wednesday Contest| My Puasa Moments


Contest ini dianjurkan oleh http://www.eyriqazz.com/.
Klik sini untuk lihat syarat-syarat pertandingan.
GAMBAR KAMI

Inilah gambar keluarga besar kami tatkala azan maghrib berkumandang. Juadah enak di depan mata amat menyelerakan setelah seharian berpuasa. Alhamdulillah, syukur ya Allah atas nikmat rezeki yang Kau berikan kepada kami.
Sungguh meriah apabila dapat berkumpul sanak dan saudara dan berbuka puasa bersama-sama dengan pelbagai gaya dan aksi dapat dilihat.
PERATURAN
One day Wordless Wednesday contest 10 August 2011. Syarat-syaratnya :
1) Buat satu entry Wordless Wednesday. Tema kali ini "My Puasa Moments". Kongsikan gambar menarik anda/keluarga/anak/sesiapa sahaja i.e. Gambar time berbuka,time bersahur,time terawih, Juadah berbuka puasa or anything yang related dengan Bulan Puasa ini. 

2) Linkkan entry itu ke Permalink entry ini. 
3) Tinggalkan permalink entry Wordless Wednesday anda di komen entry ini.
4) Done. 3 gambar paling menarik  akan memenangi RM10 Cash/Top up + gambar dan entry tersebut akan di Featuredkan di Eyriqazz.Com

Wait,wait, gambar terbaik akan turut memenangi :

Duit Syiling Malaysia Siri Ketiga. Yiezaa, u will be one of the first untuk memiliki duit syilling ini .

No comments:

My Blog List