AMARAN KERAS!!!!!!

Segala hasil ciptaan puisi saya diharapkan agar dapat memartabatkan semula seni warisan bangsa khususnya dalam seni berpantun dan bersajak....mudah-mudahan :)

Akhir sekali...Hakcipta adalah terpelihara... tidak boleh disalin semula sebahagian mahupun keseluruhan ataupun di'copy paste' :)

Monday, 12 September 2011

DUIT RAYA GIVEAWAY BY SYAN PUNYA BELOG

Klik banner untuk sertai.

Ayuh semua rakan dan taulan
Memeriahkan bersama lagi pertandingan
Syaratnya mudah tidak membebankan
Moga diriku beroleh kemenangan..:)



Assalamualaikum pembuka kata
Salam perkenalan ikhlas bicara
Di alam maya takdir berjumpa
Ku gubah entri buat Syan di sana..:)

Seorang pelajar yang cekal dan berani
Semoga berjaya segala yang diimpi
Kuatkan semangat dan juga hati
Insya Allah berjaya suatu hari..:)


MySpace




PERATURAN

  • Kena jadi FOLLOWER syanpunyabelog.blogspot.com ni ^^
  • Kena LIKE Fan Pages Facebook SyanPunyaBelog
  • Buat satu entry khas untuk GA ni and link kan ke entry GA ni..jangan lupa letak banner nya sekali yer yunk~
  • Tag kan GA ni kepada 3 orang sahabat blogger korang and make sure dorang tau k ^^ lupa letak dalam banner
  • Tarikh tutup penyertaan adalah pada 25 SEPTEMBER 2011


HADIAH

RM10 ringgit relod jer yang aku mampu bagi..

and HADIAH MISTERI yang aku bawak a.k.a beli dari Mesir..^^





Sekian sahaja entriku ini
Moga-moga ada rezeki
Harap impian menjadi realiti
Dapat hadiah yang kini diimpi...
(ameeeeennn)


Tag:








1 comment:

Syan_Neesa said...

tq sbb join sist, menarik entry ni..hehe..gud luck!! ^^

My Blog List