AMARAN KERAS!!!!!!

Segala hasil ciptaan puisi saya diharapkan agar dapat memartabatkan semula seni warisan bangsa khususnya dalam seni berpantun dan bersajak....mudah-mudahan :)

Akhir sekali...Hakcipta adalah terpelihara... tidak boleh disalin semula sebahagian mahupun keseluruhan ataupun di'copy paste' :)

Friday, 11 November 2011

Contest ; Editing Photo

Klik banner untuk sertai.

1. Buatkan entry ber-title kan ' Contest ; Editing Photo '
2. Lekatkan banner saye dekat entry korang
3. Letakkan gamba sebelum dan selepas di edit
4. Follow blog burok saya ni :]
5. Like Fan page saya ; FB
6. Tinggalkan link di bawah entry ini :] cbox tidak akan dilayan
7. Tag kalau nak :] Tiada paksaan !

Ayuh semua rakan dan taulan
Memeriahkan bersama lagi pertandingan
Syaratnya mudah tidak membebankan
Moga diriku beroleh kemenangan..:)

GAMBARKU
Sebelum


Selepas


Melalui gambar, kita bebas melakukan apa sahaja. Contohnya seperti gambar di atas, seolah-olah dunia fantasiku yang kini berada di dunia Hollywood, menjadi photograher pada artis-artis terkenal. Gambar yang asli ialah ketika aku berada di atas kapal dan setelah diedit maka inilah hasilnya. Segalanya tidak mustahil untuk berada dimana sahaja, menjadi apa sahaja hanya dengan gambar kerana melalui gambar sejuta tafsiran boleh dilakukan. 

Sekian sahaja entriku ini
Moga-moga ada rezeki
Harap gambar menawan juri
Moga impian menjadi realiti....
ameeeeeennnn

1 comment:

Little_Scha said...

waahhh gerenti menang lah camni.. kalah sy.. hehe..

dari segmen yg sama..

My Blog List