AMARAN KERAS!!!!!!

Segala hasil ciptaan puisi saya diharapkan agar dapat memartabatkan semula seni warisan bangsa khususnya dalam seni berpantun dan bersajak....mudah-mudahan :)

Akhir sekali...Hakcipta adalah terpelihara... tidak boleh disalin semula sebahagian mahupun keseluruhan ataupun di'copy paste' :)

Sunday, 13 November 2011

Rezeki Dari Allah.. Alhamdulillah. Terima kasih Buat Nuyui, Tea dan Azrina.

Alhamdulillah... tak tahu nak tulis apa.. masa menggeletar seluruh badan.. terlalu gembira, terharu semuanya bercampur. Malam kelmarin berita kemenangan pertama ku tahu dari Nuyui... entah kenapa tiba-tiba airmata terus mengalir. Untuk pengetahuan Nuyui, ada sebab kenapa Kak Nida menangis... sebalum itu Kak Nida ada sertai satu contest yang merupakan patung angry birds kalau menang. Kontes tersebut berdasarkan entri kreatif, namun end up dengan cabutan bertuah... masa tu terkilan sangat sebab komen dri penganjur seolah-olah memberi harapan untuk Kak Nida menang.. malah bila anak-anak tahu tentang ini mereka sangat-sangat sedih sebab Kak Nida dah janji kalau menang hadiah ni adalah buat mereka. Tapi malamnya Kak Nida dapat tahu yang Nuyui ada tambah hadiah untuk pemenang pertama, dan hadiahnya adalah barangan angry birds, tu yang anak-anak Kak Nida melompat sakan... maka dengan sebab itu yang Kak Nida terlalu terharu melihat kegembiraan mereka.

Klik sini.Hadiah pertama/UTAMA jatuh kepada ---> NO. 30

Esok paginya, satu lagi kejutan dan rezeki dari Allah aku terima.. ALhamdulillah, Tuhan itu Maha Mendengar doa hambaNYA, satu lagi patung angry birds yang kuterima, kali ini berwarna biru.... syukur. Anak-anak sekali lagi senyum sampai telinga kecuali anak ketiga sebab kakak-kakaknya dah cop dulu patung-patung yang aku dah menang tu..hehe.

Klik sini.

Pengumuman PEMENANG Contest Mari Berpantun Bersama YUI

Rasa kejap aje 2 minggu berlalu kan.. contes


Kini baru sebentar tadi aku terima satu lagi kejutan besar, Alhamdulillah rezeki buat diriku.. setelah bersengkang mata dan semalaman untuk buat entri ni (siap minta keizinan suami untuk berjaga lewat), akhirnya usahaku berhasil.... tu yang tangan masih lagi menggeletar lagi ni.. sebab berita ni masih panas lagi...hehe.

Klik sini.


Giveaway: Angry Birds Pilihan (End)


I Luv Handbags CONTEST - Keputusan Rasmi


KEPUTUSAN RASMI
"I Luv Handbags CONTEST"


1st Prize


Along Nida


Memenangi: 

 Tracy Heart Lover Sling

+

VOUCHER: RM10.00
(Sah digunakan untuk pembelian beg berjenama JUICY COUTURE sahaja)


********************************************************


Buat Nuyui, Azrina dan Tea... doaku moga kalian terus berjaya dalam apa jua yang diceburi, berjaya dam hidup dan dilimpahkan rezeki oleh Ilahi... ameeeeeennnnnnn. Terima kasih kerana menghargai usahaku ini, sesungguhnya rezeki ini adalah untuk keluarga... terima kasih sekali lagi... wassalam.

No comments:

My Blog List