AMARAN KERAS!!!!!!

Segala hasil ciptaan puisi saya diharapkan agar dapat memartabatkan semula seni warisan bangsa khususnya dalam seni berpantun dan bersajak....mudah-mudahan :)

Akhir sekali...Hakcipta adalah terpelihara... tidak boleh disalin semula sebahagian mahupun keseluruhan ataupun di'copy paste' :)

Tuesday, 19 June 2012

Alhamdulillah Menang My Birthday and Mother's Day Giveaway part 1

Aduhhhh, lama betul tak menjenguk ke blog 1001 Ceritera ni... sekali bila lihat komen yang masih tak di approve lagi,ada satu berita gembira dari saki baki kontes yang ku sertai. Syukur Alhamdulillah aku telah menang kontes My Birthday and Mother's Day Giveaway part 1... rezeki dari Allah.

Paling best hadiah yang ku terima adalah berupa DVD Korea dari Cik Honey Bee. Of course lah yang paling suka sangat ialah anak sulungkulah, maklumlah dia sekarang ni memang suka layan apa-apa jua yang dari Korea..hehe.

Buat penganjur Ezza Malik dan penaja Cik Honey Bee, Kak Nida ucapkan jutaan terima kasih atas kemenangan dan hadiah tajaan ini.. doa akak moga kalian dilimpahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan olehNYA...ameeeeeennnn.

Klik sini untuk lihat siapa yg menang.

My Blog List